Rijschool in Veenendaal

Autorijbewijs halen bij een Rijschool in Veenendaal? Dan ben je bij rijschool Tof aan de juiste adres. Omdat je bij ons in goede handen bent. Je kan snel beginnen met je eerste rijles, dit op een leuke, verantwoorde, maar vooral professionele en voordelige manier. Dat wil jij toch zeker ook!?

Wij zijn de voordeligste rijschool in Veenendaal (en omgeving). Momenteel bieden wij rijlessen voor maar slechts € 30,- per uur.

Ons doel

Ons doel is onze leerlingen voor weinig geld, op professionele en verantwoorde wijze, met minder lessen in één keer te laten slagen; daarom volgen wij alle bijscholingen en cursussen om alles up-to-date te houden. Dus je zult volgens de alle laatste CBR eisen les krijgen van een vaste gecertificeerd en vakbekwaam rij-instructeur.

Snel slagen

Om jou zo goed en snel mogelijk te laten slagen, zullen wij samen met jou een blik werpen op je ervaring in het verkeer, studie en rijopleidingsbelemmering: Dit om zo een goed mogelijke plan samen te kunnen stellen voor het behalen van jouw rijbewijs. Daarom adviseren wij om een vrijblijvend gratis proefles bij ons te volgen. Je kunt dat kennismaken maken de manier waarop wij lesgeven. Een voorbeeld van ons lesmethode is te vinden op: http://www.rijschooltof.nl/onze-rijschool/ .

Na het proefles; krijg je stap voor stap les met schema. Je wordt intensief begeleid. De rijinstructeur zal jouw observeren en samen met jou evalueren. Dit om jou zelfstandig en veilig te laten rijden en jou op te leiden tot een goede autobestuurders.

Je zit nergens aan vast

Bij ons zit je niet gelijk aan contracten en afspraken vast, je neemt eerst GRATIS een proefles, maakt kennis met ons en ons manier van lesgeven. Daarna is de beslissing geheel aan jou.
Mocht je voor ons kiezen, dan gaan we stapsgewijs te werk.

Locatie 

Wij geven les aan leerlingen uit de omgeving van Veenendaal, namelijk Ede, Wageningen, Rhenen, Scherpenzeel, Elst, Leersum en Amerongen en omstreken van deze dorpjes.

Bel nu voor het maken van gratis proefles op: 06 21 55 66 44, of mail naar info@rijschooltof.nl en vergelijk ons met andere rijschollen. Lage prijs en hoog kwaliteit.

Dan zit jij – zeker weten- binnenkort zelf bij ons achter het stuur!
Graag tot ziens bij Rijschool TOF!