Beste rijschool Veenendaal

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Veenendaal? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Rijschool Tof kun je namelijk voordelige rijlespakketten afnemen én snel je rijbewijs behalen. Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage en je krijgt les van een vakbekwame rijinstructeur.

[Bekijk onze tarieven]

Je rijbewijs behalen in Veenendaal

Je rijbewijs behalen: het is een mijlpaal in je leven. Het biedt ontzettend veel vrijheid en je kunt op ieder moment wegrijden als jij dat wilt. Je bent niet langer gebonden aan het openbaar vervoer en je hoeft nooit meer bang te zijn dat je de bus mist. Voordat dit zover is, zal je je rijbewijs nog wel eventjes moeten behalen. Waar kun je dan terecht? Bij de beste rijschool in Veenendaal natuurlijk! Kies voor rijschool Tof en behaal je rijbewijs snel én goedkoop.

Waarom kiezen voor de beste rijschool in Veenendaal?

Waarom moet je kiezen voor de beste rijschool in Veenendaal, rijschool Tof? Dat is erg simpel: al duizenden leerlingen gingen jou voor. Veel van hen zijn in een keer geslaagd. Bovendien rij jij je ook altijd met dezelfde persoon in de auto. Je hebt dus je vaste rijinstructeur waar je aan gewend bent. Bij ons ben je een persoon én geen nummer. Wij bieden goede begeleiding en zijn daarom de beste rijschool in Veenendaal. De voordelen van rijschool Tof zijn als volgt:

  • Je krijgt les van een vaste én gecertificeerde vakbekwame rijinstructeur;
  • Wij willen het maximale uit jou halen. Tijdens de rijlessen willen wij dat jij veilig, bewust, verantwoord én met veel plezier leert rijden. En dat allemaal tegen een scherp tarief;
  • Je leert autorijden volgens de RIS-methode (rijopleiding in stappen). Daarvoor hebben wij een gericht opleidingsschema die wij per uur kunnen bijstellen. Op die manier wordt het een plan op maat. Samen evalueren wij de les, zodat je goed en snel kunt leren.

Rijden wanneer het jou uitkomt

Kies je voor de beste rijschool in Veenendaal, rijschool Tof? Dan vinden wij het ontzettend belangrijk dat je rijdt wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk belangrijk dat het allemaal past binnen jouw agenda. Samen kunnen wij daarom goed kijken naar de mogelijkheden. Geef aan wanneer het jou uitkomt én wij halen je op. De beste rijschool in Veenendaal heeft gelukkig een erg flexibele agenda, dus vaak is er veel mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Leren op je eigen tempo

Sommige leerlingen vinden het prettig om twee keer per week te rijden. Andere leerlingen rijden liever eenmaal keer per week, terwijl er ook leerlingen zijn die minder dan dit rijden. Wat jij ook prettig vindt: wij vinden het belangrijk dat je leert op je eigen leertempo. Wij adviseren jou hier natuurlijk ook graag in. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek om dit uitgebreid aan bod.

Een vrijblijvende proefles aanvragen?

De beste rijschool in Veenendaal, rijschool Tof, is overtuigd van zijn eigen diensten! Daarom bieden wij voor iedere nieuwe leerling een gratis proefles aan van 60 minuten. Op die manier kan je ervaren hoe een rijles is en leer je je rijinstructeur goed kennen. Bevalt het nadien? Dan kunnen wij eventueel een rijlespakket met je afspreken. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg. Wil je graag een vrijblijvende proefles afnemen? Dan kun je contact met ons opnemen via de contactpagina óf je kunt ons rechtstreeks bellen op 0621556644 (ook WhatsApp) of mailen naar info@rijschooltof.nl

Uit welke pakketten kan ik kiezen?

Als je kiest voor de beste rijschool in Veenendaal, rijschool Tof, heb je keuze uit verschillende pakketten. Tijdens je vrijblijvende proefles kunnen wij vaak al goed inschatten welk rijlespakket je nodig hebt. Voor het gemak hebben wij vier handige pakketten gemaakt: pakket A, pakket B, pakket C en ons speciale pakket. Bekijk de de actuele tarieven en het aantal rijlessen op onze tarievenpagina. Naast deze standaardpakketten, heb je ook nog de keuze uit een aantal aanvullende pakketten (waaronder pakket D en E). Als je nadien merkt dat je toch te weinig rijlessen hebt gehad, kun je je standaardpakket nog aanvullen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om nadien losse lessen af te nemen.

Misschien dat je nu nog niet helemaal weet welk pakket je graag wilt. Dat snappen wij maar al te goed. Uiteraard adviseren wij jou ook graag. Tijdens je vrijblijvende rijles komt dit uitgebreid aan bod.

Verschillende examens beschikbaar

Iedereen kent het ‘normale’ rijexamen wel. Echter zijn er ook nog andere rijexamens waar je keuze uit hebt. Zo kun je onder andere ook kiezen voor een faalangstexamen. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Heb je last van faalangst? Dan is de beste rijschool in Veenendaal, rijschool Tof, de juiste keuze. Via onze website kun je verscheidene handige filmpjes vinden op de verschillende examens. Zo kun je je alvast goed voorbereiden. Een goede voorbereiding, de juiste rijschool, praktische rijlessen: dan kan het eigenlijk al niet meer missen tijdens je rijexamen.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze referenties

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze referenties. Op deze pagina vertellen negen leerlingen over hun ervaringen nadat zij geslaagd zijn. Ons doel is om onze leerlingen binnen 30 uur (15 lessen) te laten slagen. Dat betekent dus dat je erg vlot je rijbewijs kunt behalen. Daar zijn wij natuurlijk ook erg trots op. Niet voor niets de beste rijschool in Veenendaal: rijschool Tof! Dat blijkt ook maar weer uit de referenties.

Contact opnemen met de beste rijschool in Veenendaal?

Wil je graag vrijblijvend contact opnemen met de beste rijschool in Veenendaal? Dan kun je uiteraard een berichtje sturen via het contactformulier op onze contactpagina. Heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ons ook een WhatsApp-berichtje sturen via het nummer 0621556644. Tevens kun je ons rechtstreeks mailen op het e-mailadres info@rijschooltof.nl

Rijschool Tof is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66300347.